VIS EN SEIZOEN FESTIVAL 2014 3e dag opnames

AMSTERDAM – Het grootste en duurzaamste Vis Restaurant (ter wereld)

Hoofdpodium met demonstraties van (sterren)koks
Thematische foodcorners
Nieuwe innovaties rondom vis

WAAR
In de oude centrale markthal op Foodcenter Amsterdam zullen sterrenkoks en partners van Stichting Vis&Seizoen de smaakpapillen doen laten prikkelen! De markthal zal een metamorfose ondergaan als “een net vol inspiratie”.

WANNEER
Donderdag 2 oktober VIP benefiet diner 17:00-23:00
Hotel Okura
Intercontinental Amstel Hotel
Conservatorium Hotel
Hilton Netherlands & Belgium
Grand Hotel Huis ter Duin
Sofitel Legend The Grand

Vrijdag 3 oktober 17.00-23.00 en zaterdag 4 oktober 15.00-23.00
Meer dan 17 Michelinsterren aanwezig op vrijdag en zaterdag!
Twee dagen zullen (sterren)chefs van de beste restaurants van Amsterdam en omstreken u verrassen met de lekkerste visgerechten, demonstraties, thematische foodcorners en nieuwe innovaties rondom vis.

Met o.a.
Robbert Kranenborg
The Red Sun
Toscanini
Restaurant Tante Koosje
Brasserie Paardenburg
Sushi Time
De Posthoorn

WAAROM
Doordat Versvishandel Jan van As de Damprijs won voor meest duurzame MKB bedrijf van Amsterdam, ontstond het idee een evenement te organiseren voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. Met als doel de particulieren en koks te informeren over het belang van consumeren van duurzaam gevangen vis in het juiste seizoen. Het gaat hierbij om vangsttechnieken, seizoenen, smaak en kwaliteit. Tijdens dit evenement krijgen de restaurants, die Partner zijn van Stichting Vis&Seizoen, een podium waar zij zich kunnen profileren op dit evenement.

www.visenseizoenfestival.nl link werkt niet meer

Het resultaat gaat als donatie naar De Voedselbank Amsterdam